Kasius Partners | Robert Jan Stronkhorst RA
760
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-760,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Over Kasius & Partners

drs. Sjack Kasius AC

Anderen helpen. Echt het verschil maken. Ik heb veel gezien in mijn carrière. Als accountant heb ik ook vaak meegekeken bij bedrijven waar het niet goed ging en een aantal overnameprocessen intensief begeleid. De ‘cijfers’ kennen geen geheimen voor Robert Jan evenals de methodieken die Kasius&Partners hanteert. ,,Het voordeel van wat grijze haren is de mensenkennis. Wat voor soort ondernemer zit er voor je? Iemand die snel tot een besluit komt of langer nadenkt? Iemand die meer of minder aan de hand moet worden genomen? Dat soort aspecten doorgrond ik sneller nu ik ouder ben. Dat doorzien, helpt mij in de benaderingswijze.’’

 

“Het verschil maken, dat is mijn drijfveer.”