Kasius Partners | Associate M&A Partner
218
post-template-default,single,single-post,postid-218,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Associate M&A Partner

Associate M&A Partner

Kasius & Partners biedt haar klanten concrete resultaten. Wij werken voor middelgrote bedrijven en organisaties in de Nederlandse markt, dit doen wij efficiënt en doelgericht. Door onze ondersteuning zijn klanten in staat om hun economische waarde te maximaliseren en te groeien.

Om meer klanten te kunnen ondersteunen op weg naar verandering en groei zoeken wij uitbreiding van ons team en komen wij graag in contact met een:

Associate M&A Partner

De functie
Als M&A consultant van Kasius & Partners werk je voor verschillende klanten en aan meerdere projecten zoals bedrijfsovername, fusies en het begeleiden van bijbehorende financieringsaanvragen. Jij bent het vaste aanspreekpunt voor de klant van het schrijven van het initiële informatiememorandum tot en met de closing van de deal. Jouw onderhandelings- vaardigheden zorgen voor een optimaal resultaat. Ook ben je commercieel actief in het werven en binden van klanten. Wij werken deels op kantoor in Houten en deels op locatie van de klant.

Profiel
Om de functie van Associate M&A Partner bij Kasius & Partners goed te kunnen vervullen, beschik je over een afgeronde relevante academische of Hbo+-opleiding. Ervaring als M&A consultant is een must evenals een gezonde werklust en ambitie om goed te worden in je vak. Je bent communicatief sterk, je hebt een flexibele opstelling en meer dan een 9 tot 5 mentaliteit. Jouw netwerk in het middensegment van het MKB stelt jou in staat om werk te acquireren. Jij werkt zelfstandig en oplossingsgericht en schakelt makkelijk op directieniveau;

Aanbod
Een gelegenheid om samen met enthousiaste collega’s zelfstandig te ondernemen. Prima kantoorfaciliteiten centraal in Nederland. Een begeleidings- en opleidingsprogramma bij de start van je werkzaamheden.

Heb je interesse?
Je schriftelijke reactie kun je, voorzien van een Curriculum Vitae, richten aan Kasius & Partners, t.a.v. Heleen van Holten en mailen naar heleen.van.holten@kasius.nu

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!